https://www.vol-lliure.es/wp-content/uploads/2021/06/actualitat.jpg

El passat dijous 12 d´Agost de 2021, la Televisió Valenciana Apunt, al programa “Bona Vesprada” va emetre en DIRECTE desde Bétera, mostrant una xicoteta selecció de les seues costums, tradicions, associacions i més coses envoltant a la gent de Bétera.

Desde L´Hort de les Alfàbegues en “Ramón” fins a les associacions coeteres VOL LLIURE, AMICS DEL COET I FOGONERS, passant per els nostres cantaors d´Albaes i Cant d´Estil amb “Xavi de Bétera” i “Marisé de Monteolivete” junt al mestre versaor, Jareño a la dolçaina i David Rico al Tabal, el cos de ball “L´Aljama de Bétera” en la típica Dansa a la Plaçeta del Sol fins a L´Esglèsia de la Purissima, l´indumentaria tradicional de les Obreres i Majorals amb les “Palmeres”, les Orelletes i Coques Fines de Bétera a l´Obrador de Xema (Forn de Rossegó), Obreres i Majorals 202122 explicant la situació actual de la Festa, Nacho “el campaner”,…..

VOL LLIURE, AMICS DEL COET I FOGONERS, a les coves de Mallorca junt a Berta varem fer una xicoteta representació de Bétera Poble Coeter, desde l´associació volem agraïr Apunt i a l´equip de “Bona Vesprada”, per mostrar les nostres constums i tradicions a la nostra comunitat i al món sencer!!! Gràcies

vos adjuntem l´enllaç,

https://www.apuntmedia.es/programes/bona-vesprada/complets/12-08-2021-bona-vesprada-primera-part_134_1442472.html

error: Aquest contingut està protegit.