https://www.vol-lliure.es/wp-content/uploads/2021/06/actualitat.jpg

El passat 15 de juny es van lliurar els premis del 6é Concurs de dibuix infantil “Els Coets a les Festes d’Agost de Bétera” i volem donar l’enhorabona a totes les xiquetes i xiquets premiats i als seus familiars, així com un agraïment especial a Obreres i Majorals 2022.

Volem també agraïr la col·laboració de la Regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Bétera, COABE i CAJAMAR.

Gràcies a tots els col·les del municipi , al seu professorat i als seus equips directius.

A Lola Reig Asensi guanyadora del concurs de dibuix infantil Obreres i Majorals 1984 , ha sigut un plaer inmens poder gaudir de la teua assistència a l’acte.

Bétera atresora unes Festes úniques i singulars, herència d’allò que fórem, reflex del que som, força i estímul del que arribarem a ser. Preservar les nostres Festes és preservar el nostre poble.

La convivència, integració i solidaritat entre veïnes i veïns, la devoció per l’Alfàbega i el Coet, l’admiració per Obreres i Majorals, són valors culturals que ens uneixen i engradeixen.

Estem orgullosos de ser beterans, de la nostra terra i de l’ànima lliure de la nostra gent.

Ara i sempre, BÉTERA POBLE COETER!!!

Fotografies by Vicent Bes.

Podeu vore totes les fotografies ací:

https://www.facebook.com/femelleta/posts/1738838272971281


Pots vore A LA NOSTRA GALERIA els concursos d’altres anys.

error: Aquest contingut està protegit.
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad