https://www.vol-lliure.es/wp-content/uploads/2021/06/actualitat.jpg

21 de febrer

La passejà ha tornat a Bétera!

Tots el coeters de Bétera ens vam tornar ha retrobar en aquest acte tan simbòlic, acte d’unió de totes les penyes, coeters i veïns del nostre municipi.

A ritme de dolsaines i tabals “Xe que Burrà” encapçalant la marxa i una espectacular batucada “Tro de Bac” tancant la comitiva, vam recórrer els carrers de Bétera des de les coves de Mallorca fins a la plaça de l’església de la Purissima amb coets, bengales de colors i xiulaors, una fila interminable on des dels més xicotets als més majors van poder tornar a sentir l’aroma a pólvora tan important per a tots nosaltres.

La sorpresa estava per arribar, quan al mitjà de la marxa els dimonis de Foc Seguit de Xeraco van irrompre per a sumar-se al espectacle i fer gaudir a tots els assistents alli presents, acabant amb un apoteòsic castell de focs artificials en el campanari i una cordà de xorros continus a la Plaçeta del Sol junt al monument de l´Obrera i el Majoral.

Una vegada més agrair a l’Ajuntament tota l’organització de l’esdeveniment.

Esperem que l’any pròxim puguem gaudir d’aquest bonic dia i que tots puguen assistir, i realitzar els altres actes que queden per fer.

Bétera Poble Coeter
Sempre Vol LLiure

error: Aquest contingut està protegit.
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad